RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

GRUPO M CONTIGO SL., et spansk selskap med skatteidentifikasjonsnummer B37527900 som ligger i Calle Concejo, 13, 2ºA, 37002, Salamanca og registrert i Salamanca forretningsregister, datert 20-08-2013, Fil 146, Volum 442, Bok 0, Ark SA-15157, (heretter «Behandlingsansvarlig» eller «GRUPO MCONTIGO»), er forpliktet til å opprettholde tilliten og personvernet til brukere som besøker og bruker nettstedet.

I denne personvernerklæringen har vi gitt informasjon om når og hvorfor vi samler inn din personlige informasjon, hvordan vi bruker den, de begrensede betingelsene som vi kan avsløre den til andre under og hvordan vi holder den sikker.

Siden vårt selskap er basert i Europa, vil vi samle inn, bruke og utlevere personopplysninger i samsvar med Europaparlaments og Rådet for Den europeiske unions forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri bevegelse av slike data («GDPR»). Generelt, før vi samler inn personopplysninger fra deg, vil vi varsle deg om formålene som dine personopplysninger kan samles inn, brukes og avsløres for, samt innhente samtykke for de tiltenkte formålene. Brasiliansk lov om generell databeskyttelse («LGPD») kan imidlertid gjelde for de omstendighetene der brasilianske borgere er involvert, og rettighetene til dem gitt har blitt utvidet til alle våre brukere. Det samme gjelder behandlingen som faller innenfor rammen av California Consumer Privacy Act (CCPA), hvis virkninger også er ekstraterritoriale. Andre regler kan gjelde avhengig av hvor du befinner deg.

Vi håper at vi kan tilfredsstille spørsmålene du måtte ha om hvordan vi behandler dataene dine. Du kan ta kontakt med vår person som er ansvarlig for databeskyttelse hvis du har noen bekymringer eller spørsmål om hvordan vi behandler dataene dine på protecciondedatos@mcontigo.com.

1. Hvilke personopplysninger samler vi inn og til hvilke formål?

Den Behandlingsansvarlige kan samle inn følgende data:

  • Plassering.
  • IP-adresse.
  • Dato og klokkeslett for tilgang.
  • Nettleser, språkinnstillinger, versjon av nettleserprogramvarens operativsystem og overflate.
  • Maskinvaredata.
  • Informasjon som du kan dele med tjenesteleverandørene eller når du kommer i kontakt med oss.

Den Behandlingsansvarlige kan bruke informasjonen til følgende formål:

  • For å svare på din forespørsel om demonstrasjon, kontakt eller tilleggsinformasjon som kunde, leverandør eller sluttbruker.
  • Kommersiell bruk.
  • For å kommunisere nyheter og kampanjer om våre tjenester (inkludert nyhetsbrev), samt å levere, forbedre, teste og overvåke effektiviteten av vår tjeneste.
  • Overvåke ytelsesindikatorer og forbedre funksjonen til nettstedet.
  • Administrere og håndtere forholdet ditt som bruker av plattformen.
  • Svare på spørsmål som kan oppstå ved normal bruk av plattformen.
  • For ethvert annet formål som er angitt for deg på det tidspunktet du oppgir informasjonen.
  • Overholde juridiske krav.
  • Rekruttering, evaluering av søknader og håndtering av vårt kontraktsmessige og/eller ansettelsesforhold.
  • For utarbeidelse, forhandling eller inngåelse av kontrakter eller andre avtaler med deg.
  • For å sikre og presentere vårt nettsted eller plattform (registreringsfiler).

2. Hva er vårt juridiske grunnlag for å samle inn og behandle disse personopplysningene?

Vårt juridiske grunnlag for å samle inn og bruke dine personopplysninger vil avhenge av de aktuelle personopplysningene og den spesifikke konteksten vi samler det inn i. I henhold til databeskyttelsesforskriften kan vi lovlig behandle dine personlige data på ett eller flere av følgende lovlige grunnlag:

  • I utførelsen av en kontrakt for levering av varer eller tjenester.
  • I samsvar med en juridisk forpliktelse.
  • I de Behandlingsansvarliges legitime interesse.
  • Samtykke fra brukeren.

Hvis vi samler inn og bruker dine personopplysninger i avhengighet av våre legitime interesser (eller tredjeparts interesser), kan du be om at vi gir deg informasjon om hva disse legitime interessene er ved å kontakte oss på e-postadressen(e) øverst i denne personvernerklæringen.

3. Hvem deler vi opplysningene dine med?

Vi vil ikke dele dine personlige opplysninger med en tredjepart utenfor Grupo M Contigo unntatt i begrensede omstendigheter, inkludert: hvis det kreves av lov eller forskrift, av en kompetent domstol eller myndighet, eller hvis vi mener at en slik handling er nødvendig for å forhindre svindel eller kriminalitet eller for å beskytte våre tjenester eller rettigheter, eiendom eller personlig sikkerhet for enhver person.

Tredjepartsplattformene for datahåndtering eller annonserings- og analysepartnere vi samarbeider med, er:

Du kan klikke på navnene på disse tredjepartene for å få tilgang til deres retningslinjer for personvern.

Vi respekterer ditt personvern, og vi vil ikke selge din personlige informasjon til noen tredjepart. Vi kan avsløre data og samlet statistikk om brukere av våre tjenester til mulige partnere, annonsører, sponsorer og andre anerkjente tredjeparter for å beskrive våre tjenester, levere målrettede annonser eller for andre lovlige formål, men disse dataene og statistikken vil ikke inneholde informasjon som kan brukes til å identifisere deg.

Vi vil ikke selge, bytte, eller på annen måte overføre din personlige informasjon til utenforstående parter. Vi kan dele dine personlige opplysninger med pålitelige partnere og leverandører bare hvis de trenger slik informasjon for å utføre sine spesifikke forpliktelser (f.eks. for å gi deg vår tjeneste, for å samle inn, lagre og behandle dine personlige opplysninger, for å velge og levere relevante annonser og for å forbedre og optimalisere våre nettsteder og applikasjoner), og vi krever at de gjør det basert på våre instruksjoner og i samsvar med denne personverns- og informasjonskapselpolitikken og eventuelle andre hensiktsmessige konfidensialitets- og sikkerhetstiltak og gjeldende forskrifter.

4. Internasjonale overføringer

Vi opererer globalt og kan overføre dine personlige opplysninger til tredjeparter på steder rundt om i verden for de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Uansett hvor dine personlige opplysninger overføres, lagres eller behandles av oss, vil vi ta rimelige skritt for å beskytte personvernet til dine personlige opplysninger.

Til de som GDPR gjelder for, informerer vi deg om at noen av de ovennevnte leverandørene er lokalisert i territorier utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet som ikke tilbyr et databeskyttelsesnivå som kan sammenlignes med EUs. I slike tilfeller overfører vi dataene dine med tilstrekkelige garantier og holder alltid dataene dine trygge, ved hjelp av de mest praktiske internasjonale dataoverføringsverktøyene, for eksempel standard kontraktsklausuler og eventuelle relevante tilleggsforanstaltninger. Du kan se innholdet i slike standard kontraktsklausuler via følgende lenke.

5. Dine rettigheter som registrert

Du har ulike rettigheter relatert til dine personlige opplysninger. Spesielt har du rett til å:

  • Få bekreftelse på at vi behandler personopplysningene dine og be om en kopi av personopplysningene vi har om deg.
  • Få en kopi av dataene dine i et maskinlesbart format.
  • Be om at vi oppdaterer personopplysningene vi har om deg, eller korrigere slike personopplysninger som du mener er feil eller ufullstendige.
  • Be om at vi sletter personopplysninger vi har om deg, eller begrense måten vi bruker slike personopplysninger på.
  • Protestere mot vår behandling av dine personlige opplysninger av grunner av vår egen legitime interesse, offentlig interesse eller profilering, med mindre vi er i stand til å bevise at overbevisende, berettigede grunner som overgår dine interesser, rettigheter og frihet eksisterer, eller at slik behandling er gjort med det formål å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav.
  • Uansett hvor vi avhenger av ditt samtykke, vil du alltid kunne trekke samtykket tilbake.

For å utøve noen av disse rettighetene, kan du ta kontakt med oss eller vår databeskyttelsesansvarlige ved å bruke detaljene som er angitt i Avsnitt 14.

Du har også rett til å sende inn en klage til vedkommende myndighet dersom du mener at vi ikke har overholdt gjeldende personvernforpliktelser.

6. Hvordan beskytter og sikrer vi dine personopplysninger?

Beskyttelse av informasjonen vi mottar om deg er vår prioritet. Vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din mot tap, misbruk og uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi har iverksatt tiltak for å sikre kontinuerlig konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og robusthet av systemer og tjenester hvor behandler personopplysninger, og vil gjenopprette tilgjengeligheten og tilgangen til informasjon i tilfelle en fysisk eller teknisk hendelse i tide.

GRUPO MCONTIGO har vedtatt databeskyttelsessikkerhetsnivåene som er juridisk påkrevd og beskrevet i Kongelig Dekret 1720/2007 i ADFPL-direktivet. Det gir imidlertid andre tilleggsmidler, som toppmoderne brannmurer, bortsett fra tekniske tiltak som programvare for kryptering av konfidensiell informasjon og kontroll av tilgang til personlig informasjon, begrensede brukere, sikkerhetspolitikk, brukere og passord som utløper som kreves av LOPD, og andre systemer som har som mål å forhindre misbruk, endring, uautorisert tilgang og tyveri av personopplysninger gitt til GRUPO MCONTIGO.

GRUPO MCONTIGO bruker SSL-/TLS-protokollen for å etablere sikre forbindelser mellom brukere og våre servere over internett, slik at informasjonen som videresendes, er kryptert og ikke kan leses av en ekstern tredjepart, noe som gjør transaksjonen din på nettstedet vårt mye sikrere.

Dessverre kan ingen organisasjon garantere absolutt sikkerhet for informasjon, spesielt informasjon som overføres via internett. Hvis du har grunn til å tro at din samhandling med oss ikke lenger er sikker (for eksempel at din personlige informasjon kan ha blitt kompromittert), kontakt oss umiddelbart på protecciondedatos@mcontigo.com.

7. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Vi vil beholde dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig eller tillatt i lys av formålet(e) de ble oppnådd for.  Kriteriene som brukes til å bestemme våre oppbevaringsperioder inkluderer: (i) hvor lenge vi har et pågående forhold til deg og leverer tjenesten til deg; (ii) om det er en juridisk forpliktelse som vi er underlagt; og (iii) om oppbevaring er tilrådelig i lys av vår juridiske stilling (for eksempel med hensyn til gjeldende vedtekter om begrensninger, rettssaker eller regulatoriske undersøkelser).

For ytterligere informasjon om vår oppbevaringsperiode kan du kontakte oss via protecciondedatos@mcontigo.com.

8. Ansvar for nøyaktigheten og sannferdigheten av personopplysninger

Brukeren er eneansvarlig for nøyaktigheten og korrektheten av dataene som er gitt gjennom noen av skjemaene på nettet, og fritar GRUPO MCONTIGO fra ethvert ansvar i denne forbindelse. Brukere garanterer og svarer uansett nøyaktigheten, gyldigheten og autentisiteten til de oppgitte personopplysningene, og forplikter seg til å holde dem oppdatert. Brukeren samtykker i å gi fullstendig og korrekt informasjon i skjemaene du fyller ut.

GRUPO MCONTIGO er ikke ansvarlig for sannheten til informasjonen som ikke er av egen utarbeidelse og som er angitt av en annen kilde, så den påtar seg ikke noe ansvar for hypotetiske skader som kan oppstå ved bruk av slik informasjon.

GRUPO MCONTIGO er fritatt for ansvar for tap eller skade som brukeren kan lide som følge av feil, mangler eller utelatelser i informasjonen gitt av GRUPO MCONTIGO forutsatt at det kommer fra eksterne kilder.

9. Mindreåriges data

Som en generell regel vil ikke GRUPO MCONTIGO behandle data fra mindreårige for å realisere behandlingen og tjenestene som leveres av GRUPO MCONTIGO. Hvis en bruker oppgir opplysninger om barn under 14 år (eller under 16 år for innbyggere i California), garanterer brukeren forhåndsgodkjennelse fra foreldre eller foresatte. Hvis GRUPO MCONTIGO krever det, må brukeren bevise å ha fått slikt samtykke.

10. Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere og tilpasse nettleseropplevelsen din. Informasjonskapsler er fysiske informasjonsfiler som lagres i brukerens egen datamaskin eller annen nettleserenhet. Informasjonen som samles inn via informasjonskapsler, tjener til å lette brukerens navigering i portalen og for å optimalisere nettleseropplevelsen. Dataene som samles inn via informasjonskapsler, kan deles med Behandlingsansvarlig, men under ingen omstendigheter vil informasjonen som er oppnådd av dem, være knyttet til personopplysninger eller data som kan identifisere brukeren. Men hvis brukeren ikke ønsker å ha informasjonskapsler installert på sin harddisk, har han eller hun muligheten til å konfigurere nettleseren på en slik måte at installasjonen av disse filene forhindres: Cookie-preferanser.

For mer informasjon, se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

11. Informasjon for innbyggere i California

Denne erklæringen til innbyggere i California er gitt i henhold til lovene i California, inkludert California Online Privacy Protection Act («CalOPPA») og California Consumer Act («CCPA»), Cal. Civil Code 1798.100, et. seq. Denne merknaden supplerer personvernreglene våre ved å forklare personvernrettighetene dine i California hvis du er bosatt i California, og gir visse pålagte avsløringer om vår behandling av California-innbyggeres informasjon, både online og offline.

I løpet av de siste 12 månedene har vi samlet inn følgende kategorier av personlig informasjon: identifikatorer (som navn, kontaktinformasjon og enhetsidentifikatorer), Internett eller annen elektronisk nettverksaktivitetsinformasjon (som nettleseratferd), omtrentlige geolokaliseringsdata, slutninger (som f.eks. som omtrentlig plassering eller produktinteresser) og annen personlig informasjon (som betalingsmåteinformasjon, brukerlegitimasjon). Kildene til personlig informasjon fra hvem vi samlet inn er direkte fra våre brukere.

For mer informasjon om personopplysningene vi samler inn, inkludert kategoriene informasjon og kilder, se seksjonen «Hvilke personopplysninger samler vi inn og for hvilke formål?» ovenfor. Forretningsmessige eller kommersielle formål med å samle inn personlig informasjon er beskrevet mer detaljert i seksjonen «Hvilke personopplysninger samler vi inn og for hvilke formål?» ovenfor.

Vi deler denne informasjonen med kategoriene av tredjeparter som er beskrevet i seksjonen «Hvem deler vi dine personlige data med?» ovenfor.

Med forbehold om visse begrensninger og unntak gir CCPA forbrukere rett til å be om å få vite, opptil to ganger hvert år, flere detaljer om kategoriene og spesifikke personopplysninger om deg som vi samler inn, bruker, avslører og selger; retten til å slette sine personlige opplysninger; retten til å velge bort ethvert «salg» som kan forekomme; og retten til ikke å bli diskriminert for å utøve disse rettighetene.

Vi vil ikke «selge» den personlige informasjonen vi samler inn eller personlig informasjon om kjente mindreårige under 16 år (og vil ikke selge den i fremtiden uten å gi rett til å velge det bort).

Do Not Track («DNT») er en personvernpreferanse som brukere kan angi i visse nettlesere. DNT er en måte for brukere å informere nettsteder og tjenester om at de ikke vil ha bestemt informasjon om deres nettsidebesøk samlet over tid på. Siden det ikke er en juridisk standard i saken, informerer vi deg om at vi ikke gjenkjenner eller svarer på «DNT» -signaler.

Forbrukere i California kan fremsette en forespørsel om rettigheter ved å sende oss en e-post på protecciondedatos@mcontigo.com. Vi vil bekrefte forespørselen din ved å be deg om å oppgi informasjon som samsvarer med informasjonen vi har registrert om deg. Brukere kan også utpeke en autorisert agent til å utøve disse rettighetene på deres vegne, men vi vil kreve bevis på at personen er autorisert til å handle på dine vegne, og kan også fortsatt be deg om å bekrefte identiteten din direkte hos oss.

12. Informasjon for brasilianske innbyggere

Denne erklæringen til brasilianske innbyggere er gitt i henhold til brasiliansk lov om generell databeskyttelse (LGPD). Denne merknaden supplerer personvernreglene våre ved å forklare personvernrettighetene dine i Brasil hvis du er bosatt i Brasil, og gir visse pålagte avsløringer om vår behandling av brasilianske innbyggeres informasjon, både online og offline.

Hvis du, en bruker bosatt i Brasil, besøker en av sidene våre, eller avtaler med GRUPO MCONTIGO, kontrolleres dine personopplysninger av GRUPO MCONTIGO.

Dine personopplysninger brukes primært til å gi deg GRUPO MCONTIGO-produktene eller -tjenestene du ber om. De kan også brukes til å overholde juridiske forpliktelser vi er underlagt eller for å oppfylle våre legitime interesser, for eksempel å tilpasse opplevelsen din, utvikle og forbedre tjenestene våre eller for å oppdage ulovlige aktiviteter. GRUPO MCONTIGO kan også behandle personopplysninger for å overholde gjeldende lokale lover og forskrifter i territoriet der våre produkter og tjenester tilbys. Med ditt forhåndssamtykke eller når det er en legitim interesse på spill, kan de også brukes til å sende deg tilbud og kampanjer.

Du har flere rettigheter som er angitt i Brasils databeskyttelseslovgivning, inkludert, men ikke begrenset til retten til å bekrefte eksistensen av behandlingen av dine personlige data, be om tilgang til, endre eller fjerne dine personlige data, eller å endre dine markedsføringspreferanser (inkludert tilbakekalling av samtykke når som helst) – vennligst les hele vår personvernerklæring for å finne ut mer om å administrere dine markedsføringspreferanser eller slette dine personlige data.

13. Oppdateringer av denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne erklæringen. For eksempel kan vi måtte endre denne erklæringen etter hvert som ny personvernlovgivning innføres eller etter hvert som eksisterende forskrifter endres. Endringer i denne erklæringen vil bli lagt ut på nettstedet. Behandlingsansvarlig vil kommunisere relevante endringer så langt som mulig.

14. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, klager eller bekymringer om denne personvernerklæringen eller du ønsker å utøve dine personvernrettigheter, kan du kontakte oss på følgende adresser:

Ikrafttredelsesdato: 22/07/2022